Online huiswerkbegeleiding

Op een aantal enthousiaste brugwuppen na, ken ik weinig jongeren die vol enthousiasme aan hun huiswerk beginnen. Het voortgezet onderwijs heeft er echter wel een hobby van gemaakt om hun leerlingen na een dagvullend programma vol te stouwen met huiswerk.

Aangezien dit huiswerk vol zit met belangrijke leermomentjes is een beetje laksigheid direct terug te zien in de resultaten. Slechte resultaten kunnen de reden zijn voor ongezellige gesprekken thuis. Hierdoor wordt het huiswerk maken nog minder aantrekkelijk.

Toch zijn er veel redenen om juist wel met je huiswerk aan de slag te gaan. Je werkt aan je eigen ontwikkeling, dat geeft je een trots gevoel. Niemand kan je wijsmaken dat je je best niet doet. Je cijfers zullen op een gegeven moment stijgen. En als het meezit krijg je voor je goede gedrag heel veel complimentjes. 

Lukt het je ondanks al je goede voornemens toch niet om je huiswerk te maken, dan kan ik je helpen. Ik bied een persoonlijk online hulpprogramma bij het indelen, maken en afronden van je huiswerk. Samen ontdekken we waarom het huiswerk maken voor jou lastig is.

Het weekprogramma  bestaat uit:

  • Maken van een realistische planning. De eerste twee weken samen, de daaropvolgende weken beoordeel ik jouw eigen gemaakte planning.
  • 4 tot 6 keer samen opstarten en bespreken van het huiswerkmoment
  • 4 tot 6 keer samen afsluiten en nabespreken van het huiswerkmoment (eventueel kort overhoren)

Dit programma is aan te vullen met mijn Beter Leren programma en/of bijlessen natuurkunde en wiskunde.

Mijn doel is dat je zo snel mogelijk zonder mij verder kan. Dit omdat je een voor jouw unieke en prettige manier van werken hebt ontdekt die je je verdere schoolcarrière kan gebruiken. 

Heb jij interesse in een op maat gemaakt huiswerkbegeleidingsprogramma waardoor je met meer zelfvertrouwen je huiswerk tegemoet kan treden? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met me op. Samen kijken we wat er allemaal mogelijk is.